Koen Metsemakers wint het WK!

Afgelopen 30 augustus heeft Phocaan Koen Metsemakers met zijn ploeg succesvol gestreden in het M4x-veld op het WK. Na de winst op het EK is ook het WK gedomineerd door de Nederlandse ploeg met Koen op slag. Met een schitterende tijd van 05:51.750 zetten zij Polen en Italiƫ op de tweede en derde plaats.

Deze bijzondere prestatie hebben we afgelopen week groots gevierd met een huldiging in het Grotiusgebouw. De zaal kleurde blauw-geel en naderhand was er een warm welkom voor Koen op de Villa met een erehaag van leden. We willen de sprekers bedanken voor hun bijdrage en we kijken terug op een mooie en bijzondere avond!

Het succes op het WK van de ploeg was voldoende voor een kwalificatie voor de Olympische Spelen van 2020. We wensen Koen en zijn ploeg ontzettend veel succes met de voorbereiding hierop en kijken uit naar hun optreden in Tokyo volgende zomer.