Roeien voor bedrijven

Bedrijfsroeien

Bedrijfsroeien is een uitermate geschikte manier om uw collega’s ook op het sportieve vlak beter te leren kennen. De sport staat bekend als studentensport, maar is door jong en oud te beoefenen. Roeien is een teamsport, de essentie ligt dan ook in een goede samenwerking. Dit verhoogt niet alleen de kwaliteit van de samenwerking maar ook de snelheid. Als team raak je op elkaar ingespeeld en weet je wat je van elkaar kunt verwachten. Deze eigenschappen zijn niet alleen van belang binnen de boot maar ook binnen uw bedrijf. De Nijmeegse Studentenroeivereniging Phocas beschikt over de capaciteit en mogelijkheid om hier met u aan te werken. De mogelijkheden van het bedrijfsroeien lopen zeer uiteen, van een eenmalig bedrijfsuitje tot de mogelijkheid om een op maat gemaakt trainingsprogramma te volgen. Bedrijfsroeien is de ultieme manier om teambuilding en ontspanning te combineren.

Wilt u er met uw bedrijf op een originele manier even tussenuit, dan bent u bij de Nijmeegse Studentenroeivereniging Phocas aan het juiste adres! Dit teambuildingsuitje is voor iedereen geschikt en wordt helemaal afgestemd op uw wensen. In goed overleg is bij ons bijna alles te realiseren.

Mocht u op zoek zijn naar een langdurige, sportieve en tevens leuke activiteit voor u en uw collega’s, dan is het bedrijfsroeien voor u de goede keuze. Het bedrijfsroeien kunt u beoefenen op elk willekeurig niveau en in de frequentie die u wenst. Of u nu een beginnend roeier of al wat ervarener bent in de roeisport, de mogelijkheden bij de Nijmeegse Studentenroeivereiniging Phocas lopen sterk uiteen. Samen met een ervaren begeleider kunt u een trainingsprogramma opstellen welke u samen met uw collega’s kunt volgen. Bij het bedrijfsroeien krijgt u in overleg bepaalde boten uit onze moderne vloot toegewezen met welke u uw trainingprogramma doorloopt op het Maas-Waalkanaal. Tevens is er de mogelijkheid om bij slecht weer de training voort te zetten op een indoor roeiapparaat, ook wel een ergometer genoemd. Op die manier blijft u ongeacht het weer in vorm. U zult ervaren dat u als team beter op elkaar ingespeeld raakt en de prestaties die u levert in de boot van een steeds hoger niveau zullen zijn.

Is uw interesse gewekt? Neem contact met ons op en wij zullen met veel plezier de mogelijkheden samen met u bekijken.

E:             extern@nsrvphocas.nl

T:             024-3241691