Inschrijvingen Introw 2019 geopend!

Bij Phocas kun je als student je veelzijdige leven nog meer kleur geven! Je kan als roeier streven naar de Nederlandse top, je kan als stuurman/vrouw meedingen om een plekje in Tokyo, of je kan je via commissies, disputen of een bestuursjaar ontwikkelen tot een echte carrièretijger.

De roeier haalt het maximale uit zichzelf, de stuurman/vrouw motiveert en corrigeert de roeiers tijdens de race en de commissieleden werken het hele jaar door achter de schermen om Phocas nóg beter te maken. En heb je al je tijd nodig voor je studie? Geen zorgen! Niks moet, alles mag.

 

Wil jij ook lid worden van Phocas?

Schrijf je dan nu in voor de Introwductieperiode in september! De kick-off is zondag 1 september. In deze maand vol roeien, feesten en andere activiteiten kun jij er achter komen of Phocas de vereniging voor jou is! Je maakt kennis met alle kanten van de grootste studenten sportvereniging van Nijmegen onder begeleiding van enthousiaste en toegewijde coaches.

 

Initialen

Voornaam

Tussenvoegsel

Achternaam

Geslacht
ManVrouw

Geboortedatum (DD-MM-JJJJ)

Emailadres

Telefoonnummer

Straat en huisnummer

Postcode en woonplaats

Studie

Studentnummer

Intituut
Radboud UniversiteitHANAnders

Ben je ergens allergisch voor? Laat het in een apart mailtje weten via ICsecretaris@nsrvphocas.nl

Sportverleden

Vul hieronder gegevens over je sportverleden in. Dit zal gebruikt worden om je zo goed mogelijk in een boot in te delen.

Welke sporten heb je beoefend?
RoeienAtletiekWielrennenSchaatsenVoetbalTennisVolleybalZwemmenBasketbalHockeyHandbalAnders

Anders, namelijk:

Hoeveel jaar heb je deze sport(en) beoefend?

Hoe vaak train(de) je per week?
Minder dan 2 keer per week2 keer per week3 keer per week4 keer per week5 keer per weekMeer dan 5 keer per week

Wat is je beste sportprestatie en welk jaar was dat?

Indien je geroeid hebt, bij welke vereniging?

Hoe vaak ben je van plan te gaan roeien per week? Dit zal gebruikt worden om je zo goed mogelijk in een boot in te delen.
1 - 2 keer per week2 - 3 keer per week3 - 4 keer per week4 keer of meer per week

Heb je interesse om stuurman/vrouw te worden? - Een stuur zit voorin de boot, en motiveert de roeiers om zo hard mogelijk te gaan!
JaNeeWeet ik niet

Lengte (in cm)

Gewicht (in kg)

Machtiging

Ondergetekende verleent hierbij de machtiging aan de penningmeester der N.S.R.V. Phocas om van zijn/haar ondergenoemde (giro-)rekening, ten behoeve van de introwductie, €32,50 af te schrijven. Het is mogelijk om deze machtiging in te trekken als ondergetekende dit uiterlijk 30 Augustus doorgeeft middels een e-mail naar ICsecretaris@nsrvphocas.nl

IBAN

Naam

Datum (DD-MM-JJJJ)