Club van 100

De Club van 100 is een club mensen die jaarlijks €100,- schenkt ten behoeve van de plannen van Phocas. De Club van 100 is bedoeld voor eenieder die Phocas een warm hart toedraagt en graag onze vereniging ondersteunt. Eenmalig een schenking van €100,- maakt u lid voor één jaar. Door middel van meerdere of periodieke schenkingen, verzekert u uw lidmaatschap voor meerdere jaren. Via onderstaand inschrijfformulier kunt u lid worden voor één of meerdere jaren. Wanneer u meerdere jaren lid wilt zijn, kunt u kiezen voor een periodieke schenking. Dit is gedurende minimaal 5 jaar en dan is het volledige bedrag zonder drempel fiscaal aftrekbaar. Hierdoor kunt u tot wel 52% terugkrijgen via de fiscus! Meer informatie en het formulier kunt u hier vinden. Na het invullen van het formulier kunt u het opsturen naar extern@nsrvphocas.nl.

 

Voor meer informatie kunt u in de brochure kijken. Deze vindt u hier.

 

Inschrijfformulier Club van 100

 

Initialen

Voornaam

Tussenvoegsel

Achternaam

Geslacht
ManVrouw

Geboortedatum

Emailadres

Telefoonnummer

IBAN

Straat en huisnummer

Postcode en woonplaats

Bijzonderheden

Ik wil een schenking doen in:
20192020202120222023

(Let op: Indien u kiest voor een periodieke schenking gedurende minimaal 5 jaar, is het volledige bedrag zonder drempel fiscaal aftrekbaar waardoor u tot 52% terug ontvangt via de fiscus.)

Machtiging Club van 100

Ondergetekende verleent hierbij de machtiging aan de penningmeester der N.S.R.V. Phocas om van zijn/haar ondergenoemde (giro-)rekening, ten behoeve van een schenking aan de vereniging, €100,00 af te schrijven.

IBAN

Voor- en achternaam

Datum