Roeiclinics

Roeien als bedrijfsuitje of groepsactiviteit

Vanuit Phocas organiseren wij al geruime tijd roeiclinics voor bedrijven, vriendengroepen en familiedagen. Roeien is een ideale manier elkaar met een leuke sportieve activiteit beter te leren kennen. Het is een echte teamsport waar er goed samengewerkt moet worden om zo snel mogelijk te gaan.

U zult tijdens de hele roeiclinic worden begeleidt door een ervaren roeier. Na alle sportiviteit is er ruimte voor ontspanning onder het genot van een drankje. We bieden ook de mogelijkheid tot een luxe barbecue bij ons op het botenhuis.

 

Bedrijfsroeien

Bent u op zoek zijn naar een langdurige, sportieve en tevens leuke activiteit voor u en uw collega’s? Dan bent u met het Bedrijfsroeien bij Phocas op het goede adres. Bij het Bedrijfsroeien gaat u samen met een ervaren begeleider een trainingsprogramma opstellen die u samen met uw collega’s kan volgen. Het bedrijfsroeien kunt u beoefenen op elk willekeurig niveau en in de frequentie die u wenst. Als u nog geen ervaring hebt in de roeisport is dit bij ons geen enkel probleem, u team zal al tijdens de eerste trainingen grote stappen zetten.

Naast de ervaren begeleiding krijgt u tevens boten uit onze moderne vloot tot uw beschikking. Voor en na elke training is er bij ons op het botenhuis alle ruimte voor wat ontspanning en teambuilding.

 

Business Trophy tijdens de Traianus Regatta

Sinds 2017 organiseert de Nijmeegse studenten roeivereniging Phocas haar eigen roeiwedstrijd, de Traianus Regatta, op de Spiegelwaal. Elk jaar vindt hier de ‘Business Trophy’ plaats. Een speciaal veld waar bedrijven tegen elkaar strijden om officieel uitgeroepen te kunnen worden tot het fitste bedrijf van Nijmegen. De Business Trophy biedt dus een sportieve uitdaging aan, waar er kan worden gewerkt aan teamwork. De perfecte vorm van een bedrijfsuitje.

Ter voorbereiding van de wedstrijd wordt er ten minste drie maal geoefend. Eenmaal in een zogeheten C4+ (vier-persoons boot met stuurman) en tweemaal in een 8+ (acht-persoons boot met stuurman). Deze trainingen zijn nodig de roeitechniek te beheersen en de beste samenwerking in uw team te bereiken. De wedstrijd zal gevaren worden in de 8+, het meest prestigieuze nummer in de roeisport.

Op de wedstrijddag zelf zal de wedstrijd gevaren worden rond het middaguur. Hierna wordt er een netwerkborrel georganiseerd voor de deelnemers van deze Business Trophy en de sponsoren van het evenement. Een ideaal moment om aan teambuilding te doen en elkaar te leren kennen buiten de werkvloer. Hier zal tevens de prijsuitreiking plaatsvinden en wordt uw bedrijf wellicht bekroond tot fitste bedrijf van heel Nijmegen en omstreken.

Dit roeiseizoen zal de Traianus Regatta plaatsvinden op 18 April 2020. Hiervoor selecteren wij maximaal 10 bedrijven uit regio Nijmegen om deel te nemen aan onze wedstrijd.

 

 

Heeft u interesse om samen met uw collega’s, vrienden of familie bij ons te komen roeien. Neem dan gerust contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Wilt u er met uw bedrijf, familie of vriendengroep op een originele manier even tussenuit, dan bent u bij de Nijmeegse Studentenroeivereniging Phocas aan het juiste adres! Dit teambuildingsuitje is voor iedereen geschikt en wordt helemaal afgestemd op uw wensen. In goed overleg is bij ons bijna alles te realiseren.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden of vragen? Neem contact op met onze Commissaris Extern.

 

E:             roeiuitje@nsrvphocas.nl

T:             024-3241691