Huidige sponsoren

Bol Adviseurs

De accountants en fiscalisten van Bol Adviseurs ondersteunen Phocas bij het voeren en controleren van de boekhouding. Daarnaast zijn ze een grote sponsor van Phocas. Hun logo staat daarom ook op de in Nijmegen bekende Phocasjassen en op alle facturen.

 

Rijschool Verkeersopleidingen Nijmegen (VON)

Rijschool VON is een rijschool voor Nijmegen en omgeving en sinds 2018 sponsor van Phocas. Voor elke Phocaan die bij VON een lespakket afneemt, wordt Phocas extra gesponsord. Daarnaast krijgt Phocas een jaarlijkse sponsoring in ruil voor promotie en is VON een grote sponsor van de introductie van Phocas. Ze staan onder andere met hun logo op de IC-shirts en promotieshirts!

 

Roeigoedkoop.nl

Roeigoedkoop biedt Phocas Rowvoxen, megafoons en reparaties daarvan. Met dit geweldige materiaal kunnen onze stuurtjes en coaches hun werk optimaal uitvoeren!

 

MediaMail

Al het drukwerk van Phocas wordt geleverd door MediaMail aan de Hatertseweg. Hieronder vallen onder andere de Phocas Extern, de Vastbladen, de bewaarsmoeltjes en de cobo- en kerstkaarten.

 

Fysiotherapie Bottendaal

Veel Phocanen hebben al kennisgemaakt met de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Bottendaal. Een samenwerking is enige tijd geleden aangegaan en omvat onder andere een inloopspreekuur voor de roeiers.

 

Rik’s Fietsenmakerij

Rik’s fietsenmakerij aan de Hatertseweg in Nijmegen is ideaal gelegen, op de route naar het botenhuis. Sinds 2017 is dit dan ook een sponsor van Phocas. Phocanen krijgen bij Rik’s fietsenmakerij 10% korting en door het jaar heen verschillende leuke acties aangeboden.

 

Harter Chiropractie

Ook Harter Chiropractie is een sponsor van Phocas en laat onze leden kennismaken met het in Nederland nog redelijk onbekende vakgebied van de Chiropractie. Harter Chiropractie biedt kwalitatief goede gezondheidszorg en persoonlijke service voor diegenen die op zoek zijn naar duurzaam welzijn.

 

Athena Studies

Sinds 2015 is Athena Studies sponsor van Phocas. Athena Studies biedt tegen gereduceerd tarief tentamentrainingen aan Phocanen. Daarnaast worden verschillende vacatures aan Phocanen aangeboden. Bekijk de trainingen op: http://phocasnijmegen.nl/leden/athena-studies/

 

Suitable
Sponsor Suitable in Arnhem levert elk jaar de op maat gemaakte bestuurspakken met 10% korting. Daarnaast organiseert Suitable elk jaar voor het gala van Phocas een pasavond, waar mannen een rokkostuum kunnen komen passen. Elk rokkostuum dat een Phocaan bij Suitable bestelt, levert Phocas weer wat extra’s op.

 

Medisch Centrum Brakkenstein

Medisch centrum Brakkenstein is vlak naast de Radboud Universiteit gevestigd en biedt laagdrempelige eerstelijnsgezondheidszorg. Elke Phocaan die zich hier aanmeldt, levert iets voor Phocas op.