Huidige sponsoren

Bol Adviseurs

De accountants en fiscalisten van Bol Adviseurs ondersteunen Phocas bij het voeren en controleren van de boekhouding. Daarnaast zijn ze een grote sponsor van Phocas. Hun logo staat daarom ook op de in Nijmegen bekende Phocasjassen en op alle facturen.

 

Rijschool Verkeersopleidingen Nijmegen (VON)

Rijschool VON is een rijschool voor Nijmegen en omgeving en sinds 2018 sponsor van Phocas. Voor elke Phocaan die bij VON een lespakket afneemt, wordt Phocas extra gesponsord. Daarnaast krijgt Phocas een jaarlijkse sponsoring in ruil voor promotie en is VON een grote sponsor van de introductie van Phocas. Ze staan onder andere met hun logo op de IC-shirts en promotieshirts!

 

Roeigoedkoop.nl

Roeigoedkoop biedt Phocas Rowvoxen, megafoons en reparaties daarvan. Met dit geweldige materiaal kunnen onze stuurtjes en coaches hun werk optimaal uitvoeren!

 

MediaMail

Al het drukwerk van Phocas wordt geleverd door MediaMail aan de Hatertseweg. Hieronder vallen onder andere de Phocas Extern, de Vastbladen, de bewaarsmoeltjes en de cobo- en kerstkaarten.

 

Fysiotherapie Bottendaal

Veel Phocanen hebben al kennisgemaakt met de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Bottendaal. Een samenwerking is enige tijd geleden aangegaan en omvat onder andere een inloopspreekuur voor de roeiers.

 

Athena Studies

Sinds 2015 werkt Phocas samen met AthenaStudies. AthenaStudies biedt tentamentrainingen aan voor studenten, door studenten. Dit doen ze op 11 studies op de Radboud Universiteit, waaronder geneeskunde, rechten en bedrijfskunde. Daarnaast kunnen Phocanen ook bij AthenaStudies werken, bijvoorbeeld als docent! Voor het vakaanbod bekijk deze link: http://phocasnijmegen.nl/leden/athena-studies/

 

Gents
Gents in Nijmegen organiseert voor het gala van Phocas een pasavond, waar mannen een rokkostuum kunnen komen passen. Elk rokkostuum dat een Phocaan bij Gents bestelt, levert Phocas ook sponsoring op!

 

Rabobank Rijk van Nijmegen

Gedurende twee jaar faciliteert Rabobank Rijk van Nijmegen het samenwerkingstraject rond de realisatie van het watersportcentrum. Dit wordt gedaan doordat we gebruik mogen maken van hun expertise, het beschikbaar stellen van externe expertise en het beschikbaar stellen van financiƫle middelen voor de projectbegeleiding.

 

Knaek Nijmegen
Onbeperkt geld besparen met de app op meer dan 1.000 locaties en online.