Sponsoring

Voor het bouwen van een nieuw botenhuis is, naast inspanning en mankracht door Commissie Bouw en besturen, ook simpelweg geld nodig. Met ondersteuning van het Radboud Sportcentrum wordt de nieuwbouw gefinancierd en gerealiseerd.

Het door Phocas te bereiken doel is: 300.000,-

Hoe kunt ú ons helpen bij dit doel te komen?

Dat kan op vele manieren, bijvoorbeeld door middel van sponsorovereenkomsten, sponsoring in natura, geven van uw mening en/of het spuien van ideeën. Elke vorm van hulp is welkom en wordt gewaardeerd. Natuurlijk zullen we dit voor u concretiseren per doelgroep.

Crowdfundingsactie
Help ons mee het nieuwe botenhuis te financieren! Wij hebben alle hulp nodig om het doel van 300.000 euro te behalen. Wilt u uzelf vereeuwigen op het nieuwe botenhuis en tegelijkertijd een steentje bij dragen aan de nieuwbouw? Dan is dit wellicht een mooie samenwerking. Voor slechts € 250,- krijgt u een bronzen vermelding, voor € 500,- een zilveren vermelding, voor € 1000,- een gouden en – er is altijd baas boven baas – voor maar € 1947,- (we weten allemaal waarom) krijgt u een platinum vermelding! Uw naam zal dan in een mooie eregalerij op het nieuwe botenhuis komen. Natuurlijk zullen wij u indien gewenst ook op de hoogte houden omtrent de ontwikkelingen rondom het nieuwe botenhuis.

Natuurlijk is dit slechts één manier. Ook andere manieren van schenken en meehelpen aan de nieuwbouw zijn van harte welkom. Schroom niet en neem snel contact op via nieuwbouw@nsrvphocas.nl of bel naar het secretariaat (024-3241691).

Bedrijven
Voor uw bedrijf liggen er veel kansen in een samenwerking met Phocas. Phocas is met ruim 550 leden namelijk de grootste en meest actieve studentensportvereniging van Nijmegen. Ziet u een optie om samen met onze gedreven leden mee te bouwen aan een prachtig centrum voor topsport? Dan is uw bedrijf perfect voor dit project. Wilt u met uw bedrijf bijdragen aan dit project dan kan dit uiteraard middels een op uw bedrijf afgestemde overeenkomst. Phocas zou bijvoorbeeld kunnen zorgen voor exposure, zowel op regionale of (inter)nationale roeiwateren. Daarnaast biedt Phocas ruim 500 zeer actieve, diverse en hoogopgeleide potentiële werknemers. Heeft u interesse in een mooie samenwerking met deze dynamische vereniging van jonge mensen die mede aan de basis staan van een prestigieus project in Nijmegen (Ruimte voor de Waal)? Dan zouden wij het op prijs stellen als u contact met ons opneemt via nieuwbouw@nsrvphocas.nl of door te bellen naar het secretariaat (024-3241691).

Phocanen

Ook jullie als leden kunnen ons en dus jezelf helpen naar die lang verwachte droom van het nieuwe botenhuis aan die prachtige Spiegelwaal. Natuurlijk heeft iedereen al met zijn of haar ploegje, verticaal, bestuur, ander verbond of gewoon individueel al een steen gekocht ten behoeve van de nieuwbouw. Waarvoor hulde! (nog niet gedaan? Mail dan meteen naar nieuwbouw@nsrvphocas.nl) Wat kun je nu nog meer doen? Nou best veel, vraag bijvoorbeeld jullie ouder(s) om te doneren. Maar ook valt te denken aan een vermelding op het nieuwe botenhuis (brons voor €250, zilver €500, goud €1000 en platinum voor maar €1947). Tot slot kun je denken aan mensen in je netwerk die kennis hebben van zaken als sponsoring en bouwen of die bedrijven hebben die het stukje tekst hierboven wel willen lezen. Benader hen, gooi een spreekwoordelijk balletje op of laat het ons weten via nieuwbouw@nsrvphocas.nl.

Voor alle andere gevallen geldt: alle hulp is welkom! Heb je ideeën of wil je doneren? Mail dan naar nieuwbouw@nsrvphocas.nl of doe meteen een donatie door te storten op NL24RABO 0167854631 ten name van NSRV Phocas o.v.v. donatie nieuwbouw Phocas (+ eventueel te vermelden naam).

Geef een reactie