Meld je aan voor onze Lente-introwductie!

Bij Phocas kun je als student je veelzijdige leven nog meer kleur geven! Je kan als roeier streven naar de Nederlandse top, je kan als stuurman/vrouw meedingen om een plekje in Tokyo, of je kan je via commissies, disputen of een bestuursjaar ontwikkelen tot een echte carrièretijger.

De roeier haalt het maximale uit zichzelf, de stuurman/vrouw motiveert en corrigeert de roeiers tijdens de race en de commissieleden werken het hele jaar door achter de schermen om Phocas nóg beter te maken. En heb je al je tijd nodig voor je studie? Geen zorgen! Niks moet, alles mag.

 

Wil jij ook lid worden van Phocas?

Schrijf je dan  in voor de Lente-introwductieperiode in april! In deze maand vol roeien, feesten en andere activiteiten kun jij er achter komen of Phocas de vereniging voor jou is! Je maakt kennis met alle kanten van de grootste studenten sportvereniging van Nijmegen onder begeleiding van enthousiaste en toegewijde coaches.

 

Voornaam

Tussenvoegsel

Achternaam

Geslacht
ManVrouw

Geboortedatum

Emailadres

Telefoonnummer

Studie

Studentnummer

Intituut
Radboud UniversiteitHANAnders

Bijzonderheden (allergieën, vegetariër, ziektes)

Sportverleden

Indien je geroeid hebt, bij welke vereniging?

Hoe vaak ben je van plan te gaan roeien per week? Dit zal gebruikt worden om je zo goed mogelijk in een boot in te delen.
1 - 2 keer per week2 - 3 keer per week3 - 4 keer per week4 keer of meer per week

Welke avonden in de week ben jij meestal beschikbaar?
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag

Waar ken je Phocas van?
PosterAangesproken in de stadFlyerInternetStand op universiteit/hogeschool/intromarktVia vriend/vriendin/familieAnders

Anders, namelijk:

Machtiging Lente-Introwductie 2019

Ondergetekende verleent hierbij de machtiging aan de penningmeester der N.S.R.V. Phocas om van zijn/haar ondergenoemde (giro-)rekening, ten behoeve van de lente-introwductie, €35,00 af te schrijven.

IBAN

Voor- en achternaam

Datum