Samenwerking met RV De Waal

Phocas en RV De Waal zijnĀ een overeenkomst aangegaan om elkaar te versterken op elke denkbare manier met als doel het roeien in Nijmegen te versterken en beide verenigingen te laten bloeien. Op de open dag van RV De Waal hebben onze beide voorzitters hun handtekening onder de overeenkomst gezet.

Samen bereiken Phocas en De Waal meer dan alleen. Door middel van deze overeenkomst wordt voorkomen dat bij elke samenwerking telkens een overeenkomst opgesteld en bedragen overgemaakt moeten worden. Daarnaast worden de middelen van zowel Phocas als De Waal dankzij deze overeenkomst maximaal benut met minimale kosten. Zo kunnen wij samen de roeisport in Nijmegen bevorderen, zeker met het oog op onze gezamenlijke huisvesting is het heel mooi dat we deze stap gezet hebben.

En nu: samen op naar het Bastion!