Huidige sponsoren

Rabobank

De Rabobank, is al jaren sponsor van Phocas. Meer informatie over de Rabobank, Rijk van Nijmegen, is te vinden op de website:
http://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/rijkvannijmegen/

 

Bol Adviseurs

De accountants en fiscalisten van Bol Adviseurs ondersteunen Phocas bij het voeren en controleren van de boekhouding.

 

Roeigoedkoop.nl

Roeigoedkoop biedt Phocas Rowvoxen, megafoons en reparaties daarvan. Met dit geweldige materiaal kunnen onze stuurtjes en coaches hun werk optimaal uitvoeren!

 

Fysiotherapie Bottendaal

Veel Phocanen hebben al kennisgemaakt met de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Bottendaal. Een samenwerking is enige tijd geleden aangegaan en omvat onder andere een informatieavond voor roeiers over blessurepreventie en revalidatie, deze vindt dit jaar plaats op 30 november 2015.

 

Harter Chiropractie

Ook Harter Chiropractie is een sponsor van Phocas en laat onze leden kennismaken met het in Nederland nog redelijk onbekende vakgebied van de Chiropractie. Harter Chiropractie biedt kwalitatief goede gezondheidszorg en persoonlijke service voor diegenen die op zoek zijn naar duurzaam welzijn. Ook Allyn Harter zal spreken op de informatieavond voor roeiers op 30 november, waarbij zijn collega uit Velp specifieke roeitechnische tips zal geven.

 

Textiel Drukkerij Nijmegen

Textiel Drukkerij Nijmegen is gevestigd op de In de Betouwstraat 40 in het centrum van Nijmegen. Het grootste deel van de Phocas merchandise wordt door hen geleverd en bedrukt. De verschillende items zijn te zien onder leden > merchandise. Leden krijgen hier korting op producten en bedrukkingen.

 

Athena Studies

Sinds 2015 is Athena Studies sponsor van Phocas. Athena Studies biedt tegen gereduceerd tarief tentamentrainingen aan Phocanen. Daarnaast worden verschillende vacatures aan Phocanen aangeboden. Bekijk de trainingen op: http://phocasnijmegen.nl/leden/athena-studies/

 

Suitable
Een gedeelte van de Phocas merchandise wordt geleverd door Suitable. Onder andere de dassen, chokers en rokkostuums worden door Suitable geleverd.

 

MediaMail

Een groot gedeelte van het drukwerk van Phocas wordt geleverd door MediaMail aan de Hatertseweg. Hieronder vallen onder andere de almanakken, de bewaarsmoeltjes en kerstkaarten.

 

Rijschool Rij-Ster

Rijschool Rij-Ster is een rijschool voor Wijchen en omgeving en sinds 2013 sponsor van Phocas. Voor elke Phocaan die bij Rij-Ster een lespakket afneemt wordt Phocas extra gesponsord.

 

Medisch Centrum Brakkenstein

Medisch centrum Brakkenstein is vlak naast de Radboud Universiteit gevestigd en biedt laagdrempelige eerstelijnsgezondheidszorg.

 

Roeitrainers Betersport

Vind je het ook zo heerlijk om te trainen, maar vind je het botenhuis of het sportcentrum net te weg? Of wil je eigenlijk gewoon lekker thuis kunnen sporten? Bij Betersport ben je aan het goede adres! Betersport levert roeiapparaten in vele soorten, maten en prijsklassen. Neem gauw een kijkje op de site: https://www.betersport.nl/fitnessapparatuur/roeitrainer.html