Huidige sponsoren

Bol Adviseurs

De accountants en fiscalisten van Bol Adviseurs ondersteunen Phocas bij het voeren en controleren van de boekhouding. Daarnaast zijn ze een grote sponsor van Phocas. Hun logo staat daarom ook op de in Nijmegen bekende Phocasjassen en op alle facturen.

 

Roeigoedkoop.nl

Roeigoedkoop biedt Phocas Rowvoxen, megafoons en reparaties daarvan. Met dit geweldige materiaal kunnen onze stuurtjes en coaches hun werk optimaal uitvoeren!

 

Fysiotherapie Bottendaal

Veel Phocanen hebben al kennisgemaakt met de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Bottendaal. Een samenwerking is enige tijd geleden aangegaan en omvat onder andere een inloopspreekuur voor de roeiers.

 

Rik’s Fietsenmakerij

Rik’s fietsenmakerij aan de Hatertseweg in Nijmegen is ideaal gelegen, op de route naar het botenhuis. Sinds 2017 is dit dan ook een sponsor van Phocas. Phocanen krijgen bij Rik’s fietsenmakerij 10% korting en door het jaar heen verschillende leuke acties aangeboden.

 

Harter Chiropractie

Ook Harter Chiropractie is een sponsor van Phocas en laat onze leden kennismaken met het in Nederland nog redelijk onbekende vakgebied van de Chiropractie. Harter Chiropractie biedt kwalitatief goede gezondheidszorg en persoonlijke service voor diegenen die op zoek zijn naar duurzaam welzijn.

 

Textieldrukkerij Kwestie van Lef Nijmegen

Textieldrukkerij Kwestie van Lef is gevestigd op de In de Betouwstraat 40 in het centrum van Nijmegen. Het grootste deel van de Phocas merchandise wordt door hen geleverd en bedrukt. De verschillende items zijn te zien onder leden > merchandise. Leden krijgen hier korting op producten en bedrukkingen.

 

Athena Studies

Sinds 2015 is Athena Studies sponsor van Phocas. Athena Studies biedt tegen gereduceerd tarief tentamentrainingen aan Phocanen. Daarnaast worden verschillende vacatures aan Phocanen aangeboden. Bekijk de trainingen op: http://phocasnijmegen.nl/leden/athena-studies/

 

Suitable
Sponsor Suitable in Arnhem levert elk jaar de op maat gemaakte bestuurspakken met 10% korting. Daarnaast organiseert Suitable elk jaar voor het gala van Phocas een pasavond, waar mannen een rokkostuum kunnen komen passen. Elk rokkostuum dat een Phocaan bij Suitable bestelt, levert Phocas weer wat extra’s op.

 

MediaMail

Al het drukwerk van Phocas wordt geleverd door MediaMail aan de Hatertseweg. Hieronder vallen onder andere de Phocas Extern, de Vastbladen, de bewaarsmoeltjes en de cobo- en kerstkaarten.

 

Rijschool Rij-Ster

Rijschool Rij-Ster is een rijschool voor Wijchen en omgeving en sinds 2013 sponsor van Phocas. Voor elke Phocaan die bij Rij-Ster een lespakket afneemt wordt Phocas extra gesponsord.

 

Medisch Centrum Brakkenstein

Medisch centrum Brakkenstein is vlak naast de Radboud Universiteit gevestigd en biedt laagdrempelige eerstelijnsgezondheidszorg. Elke Phocaan die zich hier aanmeldt, levert iets voor Phocas op.

 

Roeitrainers Betersport

Vind je het ook zo heerlijk om te trainen, maar vind je het botenhuis of het sportcentrum net te weg? Of wil je eigenlijk gewoon lekker thuis kunnen sporten? Bij Betersport ben je aan het goede adres! Betersport levert roeiapparaten in vele soorten, maten en prijsklassen. Neem gauw een kijkje op de site: https://www.betersport.nl/fitnessapparatuur/roeitrainer.html